Klantenservice

COVID-19 REGELS

U bent ze hoogstwaarschijnlijk beu gehoord, maar de basis hygiëneregels zijn super belangrijk! Handen wassen, afstand houden, niet zomaar in het rond hoesten en dergelijke. We zullen alcohol gel voorzien om uw handen te wassen op verschillende plekken in de winkel en we verwachten dat u deze gebruikt. Iedere klant die de winkel binnenkomt zal verplicht zijn de gel te gebruiken. Voel u eveneens vrij om tijdens uw bezoek ook uw handen te wassen met gel, beter te veel dan te weinig! Mondmaskers zijn verplicht door de regering. We weten dat deze niet aangenaam zijn om te dragen, maar als klant hoeft u deze maar een paar minuten op te zetten, terwijl wij deze de hele dag moeten dragen. Eveneens vragen we u afstand te houden van zowel andere klanten als van het personeel. Om alles nog wat vlotter te doen verlopen vragen we u om niet te lang in de winkel te blijven, probeer het bezoek te beperken. Weet u op voorhand al wat u nodig heeft? Bestel via de webshop en kies voor afhaling in de winkel of vul ons contactformulier in en geef door wat u graag zou hebben, dan kunnen we uw bestelling klaarzetten en hoeft u deze enkel op te komen halen. Wij geloven in deze maatregelen, om zowel onze klanten als ons personeel te beschermen. Vergeet niet dat, door het niet respecteren van deze regels, het personeel ziek kan worden en dat de winkel dan terug moet sluiten, niet door wetgeving, maar door ziekte. Alvast bedankt aan iedereen om deze regels goed te volgen zodoende dat we hier allemaal gezond kunnen uitkomen!

LEVERTIJD

Alle bestellingen worden zo snel als mogelijk verwerkt. Hiervoor hanteren we een levertermijn van maximum 4 dagen. Vandaag besteld is morgen verzonden!

Wil je graag iets op een bepaalde datum reserveren of geleverd hebben of heb je vragen over de levertermijn, neem dan even contact op via info@stripwinkelbeo.be of via het contactformulier.

VERZENDEN

Alle bestellingen worden via Bpost verzonden. Voor verzending binnen België bedragen de kosten voor verzending €5,95. Voor verzending naar Nederland, Frankrijk en Duitsland bedragen de kosten voor verzending €12. 

Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor afhaling en je bestelling gewoon op te halen in de winkel in Antwerpen.

Let op: Kies bij het afrekenen bovenaan je winkelmandje voor de juiste verzendmethode zodat de verzendkosten en het land goed toegepast worden of kies voor afhaling.

BETALEN

Betaal veilig, snel en gemakkelijk via Bancontact, creditcard of Paypal.

Mocht er onverwachts iets mis gaan met de betaling of is je betaling niet gelukt, contacteer ons dan via info@stripwinkelbeo.be of via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 03/233 25 36.

Heb je een vraag? Neem dan contact op via info@stripwinkelbeo.be of via het contactformulier.

GDPR

Om jou zo goed mogelijk te helpen vragen wij bij je bestelling persoonlijke gegevens. Natuurlijk weten we dat het heel belangrijk is dat jouw privégegevens en dat niemand hier toegang tot krijgt. 

Jouw privégegevens worden dan ook enkel door ons personeel geraadpleegd indien nodig en enkel doorgegeven aan een derde partij indien van toepassing. Zo zullen wij bijvoorbeeld uw adres doorgeven aan de pakketleverancier indien u voor een thuislevering koos. Jouw gegevens behoren tot ons klantenbestand en zullen dus nooit doorverkocht of doorgegeven worden aan een derde partij. 

We bewaren en gebruiken je gegevens niet langer dan nodig en je hebt op elk moment de kans om jouw gegevens aan te passen of te verwijderen. Om je persoonlijke gegevens te raadplegen klik hier. Om je persoonlijke gegevens aan te passen klik hier. Lukt het je niet? Neem dan gerust contact op via info@stripwinkelbeo.be of op 03/233 25 36.

Indien je je inschrijft op de nieuwsbrief kan je je op elk moment ook weer uitschrijven. Deze link vind je altijd terug in de nieuwsbrief zelf!