Klantenservice

COVID-19 REGELS

U bent ze hoogstwaarschijnlijk beu gehoord, maar de basis hygiëneregels zijn super belangrijk! Handen wassen, afstand houden, niet zomaar in het rond hoesten en dergelijke. We zullen alcohol gel voorzien om uw handen te wassen op verschillende plekken in de winkel en we verwachten dat u deze gebruikt. Iedere klant die de winkel binnenkomt zal verplicht zijn de gel te gebruiken. Voel u eveneens vrij om tijdens uw bezoek ook uw handen te wassen met gel, beter te veel dan te weinig! Mondmaskers zijn verplicht door de regering. We weten dat deze niet aangenaam zijn om te dragen, maar als klant hoeft u deze maar een paar minuten op te zetten, terwijl wij deze de hele dag moeten dragen. Eveneens vragen we u afstand te houden van zowel andere klanten als van het personeel. Dit zullen we makkelijker proberen te maken door het aantal klanten die gelijktijdig in de winkel zijn te beperken. We zullen maximaal 10 klanten toelaten. Aangezien we een maximum aantal klanten zullen toelaten per keer om een overrompeling te vermijden, vragen we u ook om, indien mogelijk, alleen naar de winkel te komen. Als iedereen zijn partner/kinderen meeneemt, is de maximum capaciteit snel bereikt, en zullen de wachttijden langer worden. Uiteraard mogen mensen die begeleiding nodig hebben met hun begeleider langskomen of in het geval van kinderen mogen hun ouders meekomen. Om alles nog wat vlotter te doen verlopen vragen we u om niet te lang in de winkel te blijven, probeer het bezoek te beperken. Weet u op voorhand al wat u nodig heeft? Bestel via de webshop en kies voor afhaling in de winkel of vul ons contactformulier in en geef door wat u graag zou hebben, dan kunnen we uw bestelling klaarzetten en hoeft u deze enkel op te komen halen. Net zoals andere winkels gaan wij proberen om een ‘vast parcours’ in de winkel in te richten, een soort eenrichtingsverkeer als we het zo mogen noemen, zodat klanten zo min mogelijk elkaar moeten kruisen en we de ‘social distancing’ kunnen respecteren. Wij geloven in deze maatregelen, om zowel onze klanten als ons personeel te beschermen. Vergeet niet dat, door het niet respecteren van deze regels, het personeel ziek kan worden en dat de winkel dan terug moet sluiten, niet door wetgeving, maar door ziekte. Alvast bedankt aan iedereen om deze regels goed te volgen zodoende dat we hier allemaal gezond kunnen uitkomen!

LEVERTIJD

Alle bestellingen worden zo snel als mogelijk verwerkt. Hiervoor hanteren we een levertermijn van maximum 4 dagen. Vandaag besteld is morgen verzonden!

Wil je graag iets op een bepaalde datum reserveren of geleverd hebben of heb je vragen over de levertermijn, neem dan even contact op via info@stripwinkelbeo.be of via het contactformulier.

VERZENDEN

Alle bestellingen worden via Bpost verzonden. Voor verzending binnen België bedragen de kosten voor verzending €5,95. Voor verzending naar Nederland, Frankrijk en Duitsland bedragen de kosten voor verzending €12. 

Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor afhaling en je bestelling gewoon op te halen in de winkel in Antwerpen.

Let op: Kies bij het afrekenen bovenaan je winkelmandje voor de juiste verzendmethode zodat de verzendkosten en het land goed toegepast worden of kies voor afhaling.

BETALEN

Betaal veilig, snel en gemakkelijk via Bancontact, creditcard of Paypal.

Mocht er onverwachts iets mis gaan met de betaling of is je betaling niet gelukt, contacteer ons dan via info@stripwinkelbeo.be of via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 03/233 25 36.

Heb je een vraag? Neem dan contact op via info@stripwinkelbeo.be of via het contactformulier.

GDPR

Om je persoonlijke gegevens te raadplegen klik hier.

Om je persoonlijke gegevens aan te passen klik hier