Klantenservice

LEVERTIJD

Alle bestellingen worden zo snel als mogelijk verwerkt. Hiervoor hanteren we een levertermijn van maximum 4 dagen. Vandaag besteld is morgen verzonden!

Wil je graag iets op een bepaalde datum reserveren of geleverd hebben of heb je vragen over de levertermijn, neem dan even contact op via info@stripwinkelbeo.be of via het contactformulier.

VERZENDEN

Alle bestellingen worden via Bpost verzonden. Voor verzending binnen België bedragen de kosten voor verzending €5,95. Voor verzending naar Nederland, Frankrijk en Duitsland bedragen de kosten voor verzending €12. 

Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor afhaling en je bestelling gewoon op te halen in de winkel in Antwerpen.

Let op: Kies bij het afrekenen bovenaan je winkelmandje voor de juiste verzendmethode zodat de verzendkosten en het land goed toegepast worden of kies voor afhaling.

BETALEN

Betaal veilig, snel en gemakkelijk via Bancontact, creditcard of Paypal.

Mocht er onverwachts iets mis gaan met de betaling of is je betaling niet gelukt, contacteer ons dan via info@stripwinkelbeo.be of via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 03/233 25 36.

Heb je een vraag? Neem dan contact op via info@stripwinkelbeo.be of via het contactformulier.

GDPR

Om jou zo goed mogelijk te helpen vragen wij bij je bestelling persoonlijke gegevens. Natuurlijk weten we dat het heel belangrijk is dat jouw privégegevens en dat niemand hier toegang tot krijgt. 

Jouw privégegevens worden dan ook enkel door ons personeel geraadpleegd indien nodig en enkel doorgegeven aan een derde partij indien van toepassing. Zo zullen wij bijvoorbeeld uw adres doorgeven aan de pakketleverancier indien u voor een thuislevering koos. Jouw gegevens behoren tot ons klantenbestand en zullen dus nooit doorverkocht of doorgegeven worden aan een derde partij. 

We bewaren en gebruiken je gegevens niet langer dan nodig en je hebt op elk moment de kans om jouw gegevens aan te passen of te verwijderen. Om je persoonlijke gegevens te raadplegen klik hier. Om je persoonlijke gegevens aan te passen klik hier. Lukt het je niet? Neem dan gerust contact op via info@stripwinkelbeo.be of op 03/233 25 36.

Indien je je inschrijft op de nieuwsbrief kan je je op elk moment ook weer uitschrijven. Deze link vind je altijd terug in de nieuwsbrief zelf!