WELKOM BIJ STRIPWINKEL BEO
logo van Beo


HyperLink   HyperLink   HyperLink  
Skip Navigation Links.
 
 
HyperLink
 

Welkom op de website van stripwinkel Beo, sinds 1977 het kloppende hart van de strip. Als u een liefhebber van stripverhalen bent, op zoek naar een leuk cadeau of bezeten van graphic novel, kan je deze site van A tot Z doorzoeken. Hier of in onze winkel aan de Oude Vaartplaats 16 in Antwerpen vindt U informatie, koopjes, speciale uitgaven, popjes en posters. Grasduinen kan van dinsdag tot zaterdag tussen 10 en 18u30. Zondag zijn we open voor alle klanten van de vogeltjesmarkt en anderen  van 10 tot 14u.U kan nu online bestellen , lees a.u.b. eerst de voorwaarden:  Download hier. Pdf bestand   

Amoras

De succesvolle sage ‘Amoras‘ voegde een uniek verhaal toe aan het universum van Suske en Wiske. Een verhaal dat op zijn beurt weer aanleiding geeft tot nieuwe verhalen. NIET ALLES IS AL VERTELD!

‘De Kronieken van Amoras’ vormen een web van verhalen, die telkens uit twee of drie albums bestaan en los van elkaar te lezen zijn. Ze geven achtergrond bij personages of brengen nieuwe mysteries aan het licht.

De eerste kroniek van Amoras neemt een duik in het niet altijd zo duistere verleden van antiheld Krimson. Ontdek zijn verhaal in 3 delen: De zaak Krimson.

De zaak Krimson #1 ligt in de winkels vanaf 15 maart 2017.

 
Exclusief voor Beo > deel 1 & 2 integraal van "Torens van de schemerwoude" slechts 50 exemplaren, genummerd en met extra ex - libris op = op

In 2017 bestaat Stripwinkel Beo maar liefst 40 jaar. Eerst zagen wij onze vaste klanten zelf langs komen, dan klanten met hun kinderen en tegenwoordig ook met hun kleinkinderen.... een leuke ervaring. 40 jaar bestaan gaat ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Wij hebben van alles in petto om dit te vieren. Beginnen doen we met de integrale uitgaven van de reeks "De torens van Schemerwoude" (Januari 2017) getekend door Herman.  In samenwerking met uitgeverij Saga worden 60 exemplaren van de integrale versie (deel 1 & 2) speciaal voor Beo gemaakt. Bij de ex-libris komt de tekst te staan "Stripwinkel Beo / Antwerpen". Deze oplage is ook genummerd en kost 65.00 EUR per deel. Reserveren is wenselijk aangezien de oplage zeer beperkt is. Verkrijgbaar vanaf midden Januari 2017 !

   
40jaarbeo 40jaarbeo
   
40jaarbeo 40jaarbeo
   
Kuifje raket

Vanaf nu deels leverbaar:

 

Raket 15 cm vanaf nu in de winkel aan 48.50 EUR (Uitverkocht)

Raket 29 cm aan 89 euro (uitverkocht)
Raket 45 cm in de winkel aan 189 euro (uitverkocht)
Raket 72 cm in de winkel aan 530 euro (Uitverkocht)
Raket 120 cm  in de winkel aan 1450 euro
(Uitverkocht)

Mis deze mythische object niet en stuur een e-mail naar: beostripwinkel@skynet.be om een exemplaar te bestellen, leveren kan ook.

 
 
 
JARI INTEGRAAL - 12 DELEN IN HARD COVER - Nu of niet aan 199.00 EUR per set.
 
Yari integraal Yari Integraal
 
 
SUSKE EN WISKE KLASSIEK, RODE REEKS + BLAUWE REEKS + PREMIUM UITGAVEN! 74 STRIPS in nieuwstaat.

Van 1993 tot 1999 publiceerde Standaard Uitgeverij in de reeks Suske en Wiske Klassiek de oudste verhalen van Suske en Wiske in de vorm waarin ze oorspronkelijk verschenen. De verhalen die in de krant waren voorgepubliceerd verschenen in een 59 delen tellende serie met rood omslag. Daarnaast werd een aparte serie van 8 albums met een blauwe kaft uitgegeven waarin de verhalen uit Kuifje waren opgenomen.

Intekenaars op de reeks, die alle albums kochten, ontvingen elk jaar een extra album. In die premium-uitgaven werden andere Vandersteen-reeksen gepubliceerd.

Alle albums in deze reeks, inclusief de premium-uitgaven, gingen vergezeld van een losse infofiche waarop informatie over het album en de tijd waarin het verscheen was opgenomen.74 strips ! Prijs 1500.00 EUR.

suske en wiske compleet

 
 
75 jaar Robbedoes door Franquin. Springen, glimlachen, energiek, speels, dynamisch, vriendelijk, enz. ... Niet weggooien! Dit beeld is eigenlijk een talisman! Een geluksbrenger tegen de duisternis! Kijk op 5 minuten elke ochtend en laat je overdonderen door zijn aanstekelijke optimisme! …welkom dit prachtige productie van Franquin - Robbedoes (gebeeldhouwd door Pascal Rodier) op uw plank en laat de charme in je werken!! Slechts 750 exemplaren, 20 cm hoogte, prijs (ongeveer) 250.00 EUR. Reserveer tijdig een exemplaar ! Vanaf nu in de winkel, prijs 250.00 EUR.
 
Unieke heruitgave van “De grappen van Lambik” door Willy Vandersteen. 8 hard cover met schuifdoos.Slechts 500 exemplaren,hardcover, met linnen rug, genummerd en met certificaat. A5 formaat. Nieuwstaat. Beperkte voorraad. Profiteer nu van deze aanbieding. Stuur een e-mail om een box te reserveren of bestel het online . Prijs 199.00 EUR per set.
 
SUPER PROMOTIE:  De volledige reeks van DE BARBAREN door MITTON ! Een reeks van zes delen in hard ocver. Allemaal gesigneerd door de tekenaar. Profiteer nu van deze uitzonderlijke aanbieding. 119.00 EUR. voor de zes delen in hard cover !  Korte beschrijving:

Ik, Bartholomeus, wees en Kleinebroeder bij de Orde van de Benedictijnen mag u mijn verhaal niet verzwijgen. Met de inspiratie van God heb ik deze drie kronieken geschreven. De drie boeken getuigen van de wreedheid van de Vikingen en stellen hun barbaarse handelingen aan de kaak. Ikzelf heb met deze Noormannen een vreselijke Odyssee achter de rug. Tot mijn dood zal ik in ballingschap verder moeten leven in dit verre, onbekende land over de Grote Zee. Dit was mijn lot, God heeft het zo gewild.

 
 

 Vanaf nu in de winkel !  de ex - libris van Piet Pienter en Bert Bibber  is een feit. Dit op 200 exemplaren  en 20 medewerkers exemplaren. De tekening werd ontworpen door Ben Seys en wordt ook gebruikt als illustratie voor onze website. Interesse ? laat het ons weten. Prijs 4.95 EUR. per stuk. op = op ! Klik op de foto,voor een vergroting. De ex-libris kwam tot leven met de fijne samenwerking van Ben Seys, Het Mannekesblad en Stripwinkel Beo uiteraard.De ex - libris is genummerd en gesigneerd door Ben Seys.  e-mail: beostripwinkel@skynet.be

 
 
 
Exclusief bij Beo te koop: Zes verschillende emailborden van Kuifje “ Raket naar de maan”. Deze emailborden zijn uitgegeven door “Emaille Belge” in de jaren ’90 op een beperkte oplage van slechts 99 exemplaren. Groot formaat 1m x 1m, genummerd; klein formaat 35 cm x 35 cm, niet genummerd.Grijp uw kans en wordt de eigenaar van deze tijdloze kunstwerken.
 
emaillen plaat van Kuifje, raket naar de maan nu te koop HyperLink HyperLink
EXCLUSIEF BIJ BEO * 2 x PORTFOLIOS VAN HERMANN / SLECHTS 50 EXEMPLAREN

Deze serie aquarellen die HERMANN de laatste jaren gemaakt heeft zijn een vrije een artistieke interpretatie van verschillende personages uit de Hermanns verschillende series. De extreme poses die weergegeven worden de invloed van Egon Schiele en andere belangrijke artiesten uit de twintigste eeuw, maar tonen tegelijk de zo herkenbare stijl van Hermann. Lees hier meer ... pdf  bestand. Lees hier ... 

 

 

Welkom bij Beo

Alle afbeeldingen zijn en blijven eigendom van de onderscheiden auteurs en uitgeverijen. Publicatie op de site is uitsluitend bedoeld als promotie voor het Belgische stripverhaal.Op het eerste verzoek van de auteurs of de uitgeverijen zullen de afbeeldingen verwijderd worden. De winkel is geopend van Dinsdag tot en met Zaterdag van 10 tot 18.30 en  Zondag van 10 tot 14 uur Maandag gesloten.

STRIPWINKEL BEO Oude vaartplaats 16 2000 ANTWERPEN BELGIE Tel | 03/233 25 36 Fax | 03/231 29 78 e-mail: beostripwinkel@skynet.be