HyperLink
Tel 03 233 25 36    HyperLink HyperLink HyperLink
Skip Navigation Links. Skip Navigation Links. Skip Navigation Links.
Welkom op de website van Stripwinkel Beo, sinds 1977 het kloppende hart van de strip. Als u een liefhebber van stripverhalen bent, op zoek naar een leuk cadeau  of bezeten van graphic novel, kan je deze site van  A tot Z doorzoeken  Lees verder ...  Online bestellen is vanaf nu mogelijk, u kunt nog altijd uiteraard via e-mail bestellen. Strips online kopen (of bestellen en zelf ophalen) is nu kinderspel, even registreren,inloggen, kiezen en bestellen...De laatste nieuwe strips staan nu op de website, klik op "nieuw" of hier  voor een overzicht.
 

Beste klant / bezoeker,

De winkel blijft gesloten tot 5 April 2020 !

Voor alle vragen kan u gerust een e-mail sturen naar : beostripwinkel@skynet.be

Alle e-mails worden beantwoord !

En bestelling kan u online plaatsen of gewoon via e-mail.

BESTEL NU ONLINE OF GEWOON VIA E - MAIL EN KRIJG 10 % KORTING OP UW AANKOOP !

Bij online bestellingen is de korting automatisch afgetrokken, bij bestellingen via e-mail wordt de korting in mindering gebracht ! 

De bestellingen worden strikt opgevolgd (elke dag) en twee keer per week opgestuurd / Dinsdag en Donderdag !

Zorg goed voor jezelf én voor elkaar!

Het Beo team.

CADEAUBON
U vult het  formulier  in en drukt op verzend. U krijgt een bevestiging in uw mailbox en uitleg hoe u de betaling kan regelen. Eens wij de betaling hebben ontvangen wordt de cadeaubon met de Post opgestuurd. Gelieve uw adres  mee te delen in het vakje bericht. Na de eerste e-mail zullen we contact met u opnemen om de bestelling af te ronden, gratis verzending voor een gewone zending, aangetekend komen er verzendkosten er bij. e-mail: beostripwinkel@skynet.be Om een cadeaubon te bestellen moet u niet inschrijven !!!HyperLink
 
- 10 % KORTING OP ALLE ONLINE BESTELLINGEN !
Actie geldig tot 31 Maart 2020   Bestel nu online en ontvang 10 % korting  op uw bestelling.Ontdek nu de honderden strips die reeds afgeprijsd zijn (aan zeer scherpe prijzen, een overzicht vindt u onder de rubriek PROMO  en geniet van deze unieke aanbiedingen. Om een bestelling te plaatsen moet u eerst inschrijven  , eens ingeschreven kan u altijd bestellingen plaatsen.
HyperLink
Niet gevonden wat u zoekt ? Wij vinden het in de winkel ! Stuur gerust uw manco lijst door en wij zoeken / vinden het. STUUR NU UW ZOEKERTJE DOOR
HyperLink HyperLink HyperLink HyperLink
       
HyperLink HyperLink HyperLink HyperLink
       

En hier is nog de cover en backcover van Piet Pienter en Bert Bibber integraal 1, vanaf woensdag 11 maart in de winkel.  

pietenbert
 

  RIKKI EN WISKE - eerste druk - 1946 ! Vanaf nu te koop bij Beo.

Rikki en Wiske - 1ste druk - 1946 !

Dit album is wat gerestaureerd maar in mooie staat gezien de leeftijd en de zeldzaamheid en van. Meer foto's op aanvraag.

 

Oorspronkelijke uitgave. 
Krant: De Nieuwe Standaard. 
Publicatiedatum: 30 maart 1945 - 15 december 1945. 
Inkten: Willy Vandersteen. 
Het verhaal werd (uiteraard in zwart-wit) gepubliceerd in De Nieuwe Standaard in 240 stroken. Elke dag verschenen er twee stroken, waarbij de lezer aan het eind van elke aflevering nieuwsgierig werd gemaakt naar het vervolg. Dit stimuleerde de krantenlezer om de volgende dag opnieuw de krant te kopen. 

De eerste albumuitgave was in 1946 in de Vlaamse ongekleurde reeks (album nr 0). Technisch gesproken is het een tweekleuren album, want het verhaal werd uitgegeven in blauwe inkt met een rode steunkleur. Er waren een aantal aanpassingen gedaan voor het album in vergelijking met de krantenpublicatie. Enkele plaatjes zijn hertekend en er zijn 20 stroken weggelaten, zodat er 220 stroken overbleven. Technisch gezien kon de uitgever Standaard Boekhandel namelijk alleen een album met 56 pagina's uitgeven. Er zijn slechts 7000 exemplaren gedrukt, zodat het album een collector's item is geworden. Het was te koop voor 36 Belgische frank. 
De kaft van het album was van een dun soort karton dat gemakkelijk kreukte. Exemplaren met kreukvrije kaften zijn dan ook praktisch onvindbaar. 

 
Strips met opdrachttekening - dédicace
 

HyperLink

 

Baard en Kale deel 3 - Oscar en zijn geheimen eerste druk 1955 !

De strip is zeer goede staat / stockstaat. Ongelezen.

Boekblok in uitstekende conditie, mooie rug, niet in of op geschreven.

Wat bruine vlekjes op sommige bladzijden, eigen aan het papier.

Vanaf nu te koop bij Beo. Meer info of extra foto's stuur gerust een e-mail naar: beostripwinkel@skynet.be
baard
   
baard baard
 
 
Nu in de winkel ! 238" runat="server" Font-Bold="True" ForeColor="Red" Text="DE COMPLETE REEKS VAN DRUUNA - Hard cover - 6 delen + Box Nu aan 199.00 EUR op = op ! ">
Druuna

Sciencefiction, horror en erotiek: een bedwelmende cocktail door de meester van de volwassen stripverhalen.
De toekomst... De mensheid is verdeeld in een handvol meedogenloze overlevenden, die bereid zijn om alles te doen om in leven te blijven, en hordes gewelddadige hybride mutanten. In deze troosteloze wereld moet de prachtige Druuna al haar krachten en charmes aanwenden om het pad naar de vrijheid te volgen.

Druuna verzamelcassette met Druuna deel 1 t/m 5

Schrijver: Paolo Eleuterie Serpieri
Tekenaar: Paolo Eleuterie Serpieri

Luxe verzamelcassette - Nu aan 199.50 EUR beperkte oplage !
6 x Hardcover
800 blz.
Incl. uitgebreide dossiers
ISBN: 978-94-6373-254-3

   
 
UPDATE - RUBRIEK EXCLUSIEF
HyperLink HyperLink HyperLink
Nero - Beo de verschrikkelijke - eerste druk - 1952
Album in redelijke staat, gerestaureerd, de meest gezochte album va Nero. Ongekleurd.
Nero - De erfenis van Nero - eerste druk - 1953
Bladzijden afwisselend rood, groen, bruin, blauw en zwart gekleurd.Pagina's 34 en 35 (middenbladzijden) met steukleur.
Nero - Htegeheim van Matsuoka - 1948
Album in redelijke staat, gerestaureerd, Mmet opdruk "Copyright N.V.De Gids op achterkant, geen titelblad, bladzijden genummerd.
STRIPINVASIE  
HyperLink HyperLink HyperLink HyperLink
HyperLink HyperLink HyperLink HyperLink
HyperLink HyperLink HyperLink HyperLink
HyperLink HyperLink HyperLink HyperLink
HyperLink HyperLink HyperLink HyperLink
 
 
DIRK - in het Antwaarps !De Antwerpse versie is gemaakt op slechts 130 exemplaren en wordt enkel bij Beo verkocht, genummerd,gesigneerd, hard cover, linnen rug, prijs 29.95 EUR
'Dirk, het leven is een strijd waard’ is de nieuwste strip van Truienaar Mario Boon. Een bijzondere graphic novel over het belang van het vroegtijdig opsporen van darmkanker. Het scenario is van de hand van darmspecialist dokter Luc Colemont . De strip ligt op 6 maart in de winkels en wordt uitgegeven in het Nederlands, Frans en Engels én ‘Antwaarps’.  Boon is ook bekend van  de strips X!NK en Mon&Tuur. Ook Doomsday is van zijn hand.
Dirk  

Momenteel te koop!

Drie originele tekeningen van Suske en Wiske uit het verhaal Sjeik el Ro-Jenbiet met luxe groot formaat album. Het verscheen in de krant van midden augustus tot december 1963. De eerste albumuitgave verscheen het jaar daarop in de Vlaamse tweekleurenreeks. Het verhaal speelt zich af in het Midden-Oosten. De luxe uitgave is gesigneerd dor Helena Vandersteen en Christianne Vandersteen (slechts 100 exemplaren van gemaakt)

Afmetingen: 31,5 x 42,5 cm Meer info: beostripwinkel@skynet.be

HyperLink suske en wiske
 
HyperLink
 
HyperLink
 
HyperLink
   
 
 
 
Klik op de afbeelding hieronder voor een overzicht van de laatste nieuwe strips - Update
HyperLink HyperLink
VOLLEDIGE REEKSEN
Een ontbrekende nummer van een reeks zoeken is plezant zolang als het geen jaren duurt. Wij kennen het gevoel van zoeken om een reeks compleet te krijgen. Daarom is het soms gemakkelijk om in eens een complete reeks aan te schaffen. Als de prijs nog eens mee zit is dit des te meer aan te raden. Klik op een van de afbeeldingen om een overzicht te zien van onze huidige aanbod van complete reeksen. Wij proberen dit regelmatig te vernieuwen mar aangezien het aanbod beperkt is blijft een uitdaging om de rubriek up to date te houden. Een e-mail sturen met de vraag naar een bepaalde reeks wordt met spoed beantwoord. Bestellen kan ook niet online, enkel via e-mail.
HyperLink
   
Betty NU DE WINKEL - BETTY EN DODGE COMPLEET - 8 DELEN IN HARD COVER - 400 EX !

De jaren 1937-1938. 

De mooie Betty, een jonge en onverschrokken Britse aristocrate trekt op avontuur van de V.S. naar Berlijn via Québec, het Engelse platteland, Spanje en Venetië, samen met Dodge, een Amerikaanse fotograaf en waaghals. 

Spionage, actie, liefdesperikelen en exotisme aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Een spannende en uitstekend gedocumenteerde reeks waarin het avontuur hand in hand gaat met de grote Geschiedenis. 

     

Een reeks in acht delen, met telkens een extra bundel tekeningen, achtergronden en grappige terzijdes van de personages. 

8 hardcover albums van 48 pagina's in kleur, formaat 22.50  x 32 cm.

Met een gesigneerd ex libris, oplage 500 exemplaMet een gesigneerd ex libris, oplage 400 exemplaren! Deel 7 & 8 zijn nu ook apart te koop aan 29.95 EUR per stuk.

   
BEELDEN  
Robbedoes Guust

Zantafio Mercedes 300SL Roadster 1957

Robbedoes & Kwabbernoot - 38 cm gemaakt op slechts 266 exemplaren.

Hars, metaal

Gaston Lagaffe Fiat 509 coupé royal 1925 Monochrome

Afmetingen 30 cm, slechts 99 exemplaren.
   
Guust Robbedoes

Motorfiets geïnspireerde Honda S90

Voor zijn tweede model uit de collectie "Garage Franquin" heeft Gaston zijn FIAT afgestaan ​​voor een motorfiets die hij in bruikleen had gegeven door zijn vriend William Lapoire. 17 cm, gemaakt op slechts 266 exemplaren

Spirou et Fantasio, La Bulle. Polychrome.

Slechts 233 exemplaren.
   
UPDATE - LUXE UITGAVEN  
De meeste luxe uitgaven dat we momenteel in voorraad hebben staan vanaf nu online, bent u echter op zoek naar een welbepaalde luxe editie ? laat het ons even weten. Misschien kunnen we u helpen. HyperLink
ZONDAG 29 MAART 2020
KOOPJE VAN DE WEEK  
KUIFJE - COMPLETE REEKS IN BOX - HARD COVER - A5 FORMAAT
HyperLink Bestel nu de complete reeks van Kuifje in 8 mooie bundels op A5 fotmaat, hard cover, nieuw ! Een uitgave van 2016 ! Deze kan u gewoon reserveren en in de winkel ophalen of laten bezorgen met de Post. De verzendkosten bedragen 5.00 EUR voor binnen België en 8.95 EUR voor NL
PROMO  
De betere tweedehands strips aan 1.00 EUR Kom langs en zoek naar het onbrekende strip van  Jommeke, Urbanus, Kiekeboe, Suske en Wiske en anderen aan 1 € Een kleine 500 verschillende titels van Lombard, Dargaud, Dupuis, Blloan, Casterman, Glénat en andere uitgeverijen aan zeer scherpe prijzen. Deze titels hebben wat schade opgelopen met vervoer maar zijn nog in zeer goede staat / ongelezen.De soft covers aan 4 € per stuk en de hard covers vanaf 5 € per stuk. Deze titels komen niet online en zijn enkel in de winkel te koop. Beperkte voorraad. Eerst is eerst. Enkele voorbeelden:  De grote dode deel 6 aan 10.00 € / Het derde testament trilogie aan 20.00 € / de weg naar compostella deel 1 aan 10.00 € e veel meer.
Promo aan 1 € Stockverkoop
   
ANTIQUARIAAT  
Ontdek nu onze vernieuwde rubriek, ANTIQUARIAAT,eerste drukken en uitverkochte strips,zoek en vind, vindt u het niet op de website, stuur ons een e-mail, misschien hebben we het in de winkel? Nero, Bessy, Robbedoes albums, Biggles,Kuifje,Suske en Wiske, Piet Pienter en Bert Bibber, Jeugdzonden, Baard en Kale,Lucky Luke,Kiekeboe,Familie Snoek en anderen...alle eerste drukken op een rij! We houden uw zoekertje bij tot we het vinden. Vrijblijvend ontvangt u een e-mail als we nieuws hebben. Voor een deel van onze antiquariaataanbod kan u hier terecht.
   
Welkom bij Beo

Alle afbeeldingen zijn en blijven eigendom van de onderscheiden auteurs en uitgeverijen. Publicatie op de site is uitsluitend bedoeld als promotie voor het Belgische stripverhaal.Op het eerste verzoek van de auteurs of de uitgeverijen zullen de afbeeldingen verwijderd worden. De winkel is geopend van Dinsdag tot en met Zaterdag van 10 tot 18.30 en  Zondag van 10 tot 14 uur Maandag gesloten.ot 18.30 en  Zondag van 10 tot 14 uur Maandag gesloten.t-family: Verdana;">Alle afbeeldingen zijn en blijven eigendom van de onderscheiden auteurs en uitgeverijen. Publicatie op de site is uitsluitend bedoeld als promotie voor het Belgische stripverhaal.Op het eerste verzoek van de auteurs of de uitgeverijen zullen de afbeeldingen verwijderd worden. De winkel is geopend van Dinsdag tot en met Zaterdag van 10 tot 18.30 en  Zondag van 10 tot 14 uur Maandag gesloten.ot 18.30 en  Zondag van 10 tot 14 uur Maandag gesloten.

STRIPWINKEL BEO Oude vaartplaats 16 2000 ANTWERPEN BELGIE Tel | 03/233 25 36 Fax | 03/231 29 78 e-mail: beostripwinkel@skynet.be