HyperLink
Tel 03 233 25 36    HyperLink HyperLink HyperLink
Welkom op de website van Stripwinkel Beo, sinds 1977 het kloppende hart van de strip. Als u een liefhebber van stripverhalen bent, op zoek naar een leuk cadeau  of bezeten van graphic novel, kan je deze site van  A tot Z doorzoeken  Lees verder ...  Online bestellen is vanaf nu mogelijk, u kunt nog altijd uiteraard via e-mail bestellen. Strips online kopen (of bestellen en zelf ophalen) is nu kinderspel, even registreren,inloggen, kiezen en bestellen...De laatste nieuwe strips staan nu op de website, klik op "nieuw" of hier  voor een overzicht.
 
gelukkig nieuw jaar
 
S T R I P I N V A S I E JANUARI 2018
 
HyperLink
 
HyperLink
 
Skip Navigation Links. Skip Navigation Links. Skip Navigation Links.
- 10 % KORTING OP ALLE ONLINE BESTELLINGEN !
Actie geldig tot 28 Februari 2018 .Bestel nu online en ontvang 10 % KORTING  op uw bestelling.Ontdek nu de honderden strips die reeds afgeprijsd zijn (aan zeer scherpe prijzen, een overzicht vindt u onder de rubriek PROMO  en geniet van deze unieke aanbiedingen. Om een bestelling te plaatsen moet u eerst inschrijven  , eens ingeschreven kan u altijd bestellingen plaatsen.
HyperLink
 
De schat van Beersel - door Willy Vandersteen - 1e druk

De schat van Beersel door Willy Vandersteen uit 1954 kleur uitgave, eerste druk.

Laatste albumtitel: De circusbaron (In voorbereiding).
De strip is goed bewaart. Een collectors item voor de verzamelaar van Suske en Wiske.  

de schat van beersel de schat van beersel
de schat van beersel de schat van beersel
   
Piet Pienter en Bert Bibber nr 1 door Pom -1e druk

Piet Pienter en Bert Bibber - In het spoor van Sherlock Holmes uit 1955.

Getekend door Pom, eerste uitgave, Houthoudend papier. Blanco achterzijde. Zonder volgnummer 1 op de cover. Zeer zeldzaam. 

Pom Pom
Pom Pom
 

Op zoek naar een originele cadeau ? Beo's beroemde cadeaubon  online bestellen, gemakkelijk en snel.Direct na de bestelling krijgt u een e-mail met de bankgegevens en direct na de betaling wordt de cadeaubon gratis opgestuurd.  

 
BEELDEN
Robbedoes Robbedoes Robbedoes
     

Robbedoes en Fantasio Studebaker Commander Starliner 1953

Afmetingen 43 cm, slechts 266 exemplaren.

Robbedoes, Kwabbernoot, de Marsupilami, Spip een bijeenkomst in de de legendarische Willy Jeep MB, haasten naar het vliegveld...

Afmetingen 28 cm, slechts 266 exemplaren.

Spirou & Fantasio sous-marin jaune

Afmetingen 46 cm. Slechts 266 ex.
     
Guust Guust Robbedoes

Gaston Lagaffe Fiat 509 coupé royal 1925 Monochrome

Afmetingen 30 cm, slechts 99 exemplaren.

Gaston Lagaffe Fiat 509 coupé royal 1925

Afmetingen 30 cm, slechts 266 exemplaren.

Spirou et Fantasio, La Bulle. Polychrome.

Slechts 233 exemplaren.
 
UPDATE - LUXE UITGAVEN  
   
De meeste luxe uitgaven dat we momenteel in voorraad hebben staan vanaf nu online, bent u echter op zoek naar een welbepaalde luxe editie ? laat het ons even weten. Misschien kunnen we u helpen. HyperLink
 

IN DE KIJKER

Complete set van 5 figuurtjes van Suske en Wiske. Gemaakt door de PixiFolies. Als inspiratie voor de afbeeldingen werd gekeken naar een aantal oudere verhalen uit de reeks. In een oplage van 200 met certificaat van echtheid. De Beeldjes zijn tussen de 6 en 7 cm groot. Bij deze set zit ook een originele mooie display om de figuurtjes op te zetten. 
Op=Op

Suske en Wiske. Pixi beeldjes. Complete set + display. 2017 Nu te koop aan 345.00 EUR / Enkel via e-mail of ind e winkel te bestellen geen korting toegestaan.

suske en wiske
 
Niet gevonden wat u zoekt ? Wij vinden het in de winkel ! Stuur gerust uw manco lijst door en wij zoeken / vinden het. STUUR NU UW ZOEKERTJE DOOR
40 JAAR STRIPWINKEL BEO  
40 JAAR STRIPWINKEL BEO - Vanaf nu te koop - online of in de winkel !
Ter gelegenheid van 40 jaar Stripwinkel en is samenwerking met Parastone brengt Stripwinkel Beo een beeldje uit van Suske en Wiske (suske en wiske dubbel, een kleinere versie)  De prijs is 18.95 EUR   Reserveren mag want op = op Een e-mail sturen naar: beostripwinkel@skynet.be  is voldoende. De fameuze fanclub van Suske en Wiske is er ook bij ! Allemaal naar De stripwinkel.
Beo 40 jaar
 
KOOPJE VAN DE WEEK  
ATALANTE - DE EERSTE VIJF DELEN HC / SILVESTER
HyperLink
MAANDAG 19 FEBRUARI 2018

Elke week bieden we u een item uit onze grote promotie aanbod aan een zeer scherpe prijs te koop. Deze item kan u rechtstreeks bestellen zonder u in te schrijven. U naam, voornaam, e-mail adres is voldoende om te reserveren. We kunnen de bestelling apart houden in de winkel of met de Post opsturen. Elke week een andere aanbieding. Af en toe naar de website surfen is dus de boodschap. de boodschap.

De eerset vij delen van de reeks van ATALANTE / Silvester - 5x hard cover ! Nu aan 59.00 EUR

 

 

Duistere tijden. Griekenland baadt nog volop in mythologie. Uit deze tijd zijn legenden overgeleverd, de een nog meer betoverend dan de ander. Dit is er een van: de fabelachtige legende van Atalante.

Bij haar geboorte verstoten door haar vader, vervolgens door de godin Heraveroordeeld om een leven zonder liefde te leiden, wordt ze opgevangen door de wezens van het woud. Nimfen, saters en dryaden leren haar de taal der dieren. Als mooie avonturierster sluit ze zich aan bij de Argonauten in hun zoektocht naar het Gulden Vlies. De enige vrouw die de grootste Griekse helden op dit fantastische avontuur mocht volgen. De mythe van de snelste vrouwelijke jager is ontstaan.

Dit album is hervertaald en volledig opnieuw ingekleurd!

 

ORIGINELEN  

Onder de rubriek "Originelen" vindt u enkele mooie originele pagina's van Suske en Wiske, Vandersteen, Pom,Paul Geerts en Studio Vandersteen.

1 - Mooie grote tekening door Paul Geerts / Ganzenspel

 

2 - Voorpagina van een kleurboek, door Eugène Goossens

 

3 -  Originele tekening gebruikt als bijlage bij het boek over Vandersteen bij de uitgave van Macro (speciale editie, is als zeefdruk toegevoegd)

 

4 - Originele pagina uit de strip Het raadsel van de schimmenburcht, getekend door Pom in 1956. Een volledige pagina, afmetingen 40 x 60 cm ongeveer.

 

5 - Originele pagina uit de strip SAM door Jan Bosschaert.

 

en veel meer...

Originele tekeningen
PROMO  
De betere tweedehands strips aan 1.00 EUR Kom langs en zoek naar het onbrekende strip van  Jommeke, Urbanus, Kiekeboe, Suske en Wiske en anderen aan 1 € Een kleine 500 verschillende titels van Lombard, Dargaud, Dupuis, Blloan, Casterman, Glénat en andere uitgeverijen aan zeer scherpe prijzen. Deze titels hebben wat schade opgelopen met vervoer maar zijn nog in zeer goede staat / ongelezen.De soft covers aan 4 € per stuk en de hard covers vanaf 5 € per stuk. Deze titels komen niet online en zijn enkel in de winkel te koop. Beperkte voorraad. Eerst is eerst. Enkele voorbeelden: Stomp deel 1 aan 10.00 € / De grote dode deel 6 aan 10.00 € / Het derde testament trilogie aan 20.00 € / de weg naar compostella deel 1 aan 10.00 € e veel meer.
Promo aan 1 € Stockverkoop
CADEAUBON  
U vult het  formulier  in en drukt op verzend. U krijgt een bevestiging in uw mailbox en uitleg hoe u de betaling kan regelen. Eens wij de betaling hebben ontvangen wordt de cadeaubon met de Post opgestuurd. Gelieve uw adres  mee te delen in het vakje bericht. Na de eerste e-mail zullen we contact met u opnemen om de bestelling af te ronden, gratis verzending voor een gewone zending, aangetekend komen er verzendkosten er bij. e-mail: beostripwinkel@skynet.be Om een cadeaubon te bestellen moet u niet inschrijven !!! Ontdek nu meer dan 700 nieuwe strips in PROMO  promotie  aan de helft van de prijs en goedkoper. Strips van verschillende uitgeverijen, Dupuis, Standaard, Arboris,Lombard, Oberon en meer. Maak kennis met de reeks IRS, deel 1 nu aan 1 €. 20 jaar Cowboy Henk (extra dik) aan 2.50 EUR. Betty en Dodge, De geverniste vernepelingskes,Nero klassiek, Oki, Ythaq, Apostata en andere reeksen. Download hier onder de pdf bestand met alle titels (update)
HyperLink
HyperLink HyperLink
ANTIQUARIAAT  
Ontdek nu onze vernieuwde rubriek, ANTIQUARIAAT,eerste drukken en uitverkochte strips,zoek en vind, vindt u het niet op de website, stuur ons een e-mail, misschien hebben we het in de winkel? Nero, Bessy, Robbedoes albums, Biggles,Kuifje,Suske en Wiske, Piet Pienter en Bert Bibber, Jeugdzonden, Baard en Kale,Lucky Luke,Kiekeboe,Familie Snoek en anderen...alle eerste drukken op een rij! We houden uw zoekertje bij tot we het vinden. Vrijblijvend ontvangt u een e-mail als we nieuws hebben. Voor een deel van onze antiquariaataanbod kan u hier terecht.
     
HyperLink

Een ontbrekende nummer van een reeks zoeken is plezant zolang als het geen jaren duurt. Wij kennen het gevoel van zoeken om een reeks compleet te krijgen. Daarom is het soms gemakkelijk om in eens een complete reeks aan te schaffen. Als de prijs nog eens mee zit is dit des te meer aan te raden. Klik op een van de afbeeldingen om een overzicht te zien van onze huidige aanbod van complete reeksen. Wij proberen dit regelmatig te vernieuwen mar aangezien het aanbod beperkt is blijft een uitdaging om de rubriek up to date te houden. Een e-mail sturen met de vraag naar een bepaalde reeks wordt met spoed beantwoord. Bestellen kan ook niet online, enkel via e-mail.

HyperLink
 
HyperLink HyperLink
 
  ADMINISTRATOR
Welkom bij Beo