HyperLink
Tel 03 233 25 36    HyperLink HyperLink HyperLink
Welkom op de website van Stripwinkel Beo, sinds 1977 het kloppende hart van de strip. Als u een liefhebber van stripverhalen bent, op zoek naar een leuk cadeau  of bezeten van graphic novel, kan je deze site van  A tot Z doorzoeken  Lees verder ...  Online bestellen is vanaf nu mogelijk, u kunt nog altijd uiteraard via e-mail bestellen. Strips online kopen (of bestellen en zelf ophalen) is nu kinderspel, even registreren,inloggen, kiezen en bestellen...De laatste nieuwe strips staan nu op de website, klik op "nieuw" of hier  voor een overzicht.
Skip Navigation Links. Skip Navigation Links. Skip Navigation Links.
     
CADEAUBON
U vult het  formulier  in en drukt op verzend. U krijgt een bevestiging in uw mailbox en uitleg hoe u de betaling kan regelen. Eens wij de betaling hebben ontvangen wordt de cadeaubon met de Post opgestuurd. Gelieve uw adres  mee te delen in het vakje bericht. Na de eerste e-mail zullen we contact met u opnemen om de bestelling af te ronden, gratis verzending voor een gewone zending, aangetekend komen er verzendkosten er bij. e-mail: beostripwinkel@skynet.be Om een cadeaubon te bestellen moet u niet inschrijven !!!HyperLink
SIGNEERSESSIE OP 7 FEBRUARI VAN 19 u tot 21.00 > >>>
claus claus
   

Beste stripliefhebbers, beste Rode Ridder fans!

Met veel plezier nodigen wij jullie uit op vrijdag 7 februari  voor wat beloofd een plezante avond te worden!

 Vanaf 19 uur  zijn jullie allemaal welkom om origineel werk van Claus Sholz  te komen bezichtigen, en voor de geïnteresseerden is er ook de optie om aankopen te doen!

Het gaat over de Rode Ridder trilogie luxe albums(waar er al 8 van zijn verschenen), waar ook een originele plaat bij hoort. Bij aankoop van een trilogie zal Claus uw boek voorzien van een mooie opdrachttekening en kan hij eveneens uw originele plaat signeren. En als extraatje voor de kopers krijgt u er een toffe Rode Ridder bierpull bij!

We verwachten u dus op vrijdag 7 februari, vanaf 19 uur, op de Oude vaartplaats 16, 2000 Antwerpen. We voorzien wat hapjes en wat drankjes, dus allemaal zeker welkom!

Let op: De opdrachttekening en dergelijke gelden enkel voor boeken die zijn aangekocht op de avond zelf, dus geen eigen boeken meenemen a.u.b.! De prijs is 350.00 EUR voor trilogie + originele tekening.

Nogmaals beste wensen voor het nieuwe jaar, en tot in februari!

Het Beo team 

roderidder
 
- 10 % KORTING OP ALLE ONLINE BESTELLINGEN !
Actie geldig tot 31 JANUARI 2020   Bestel nu online en ontvang 10 % korting  op uw bestelling.Ontdek nu de honderden strips die reeds afgeprijsd zijn (aan zeer scherpe prijzen, een overzicht vindt u onder de rubriek PROMO  en geniet van deze unieke aanbiedingen. Om een bestelling te plaatsen moet u eerst inschrijven  , eens ingeschreven kan u altijd bestellingen plaatsen.
HyperLink
   

  

HyperLink HyperLink
   
HyperLink HyperLink
   
HyperLink HyperLink
   
 
 
"Suster en Wiebke" is een parodie van Bruggeling Tom Bouden op "Suske en Wiske". Het uitgangspunt is: wat als de figuren uit de albums van Willy Vandersteen mensen waren van vlees en bloed?  Bestel nu via e-mail, binnenkort online op = op hard cover 19.95 EUR
suske1

In de albums van Bouden heten de twee stripfiguren Suster en Wiebke. Hun tante heet Sibilla en dan zijn er nog Lambert en Jeroen.Tom Bouden publiceerde al eens een album van Suster en Wiebke, 25 jaar geleden. "Het idee toen was om een verhaal uit te werken met de personages van Vandersteen, maar alsof het mensen van vlees en bloed zijn". Die lijn trekt hij nu door. En dus zijn de personages ook een stuk ouder geworden ondertussen. "Wiebke is een moeder van drie en kampt met het overlijden van haar echtgenoot", vertelt Bouden. "Suster heeft het er moeilijk mee dat hij dertig geworden is en doet iets doms waarmee hij zijn relatie op het spel zet." De personages in Boudens nieuwe album staan verder af van de oorspronkelijke Suske & Wiske dan in het oorspronkelijke stripboek dat hij maakte. "Ze zijn twintig jaar ouder, terwijl het in de albums van Vandersteen nog kinderen zijn. Maar er zitten nog altijd heel wat verwijzingen in naar de originele Suske en Wiske: in de dialogen refereren ze aan bepaalde avonturen, op de achtergrond zie je subtiele knipogen en hier en daar duiken er bijvoorbeeld ook winkeltjes op die vernoemd zijn naar albums. En natuurlijk zijn er ook de personages zelf, die sterk lijken op die van Vandersteen." Tom Bouden raakte begin jaren negentig bekend met zijn verhalen rond Max en Sven en "Flikkerzicht", een reeks albums waarin de strips werden gebundeld die hij maakte voor het LGBT-magazine ZIZO. Hij schreef ook scenario's voor de stripreeksen "En daarmee Basta" en "W817", gebaseerd op de gelijknamige televisieprogramma's. Daarnaast werkt hij al jarenlang als assistent voor Hec Leemans die de populaire strip "FC De Kampioenen" maakt.  

suske

Baard en Kale deel 3 - Oscar en zijn geheimen eerste druk 1955 !

De strip is zeer goede staat / stockstaat. Ongelezen.

Boekblok in uitstekende conditie, mooie rug, niet in of op geschreven.

Wat bruine vlekjes op sommige bladzijden, eigen aan het papier.

Vanaf nu te koop bij Beo. Meer info of extra foto's stuur gerust een e-mail naar: beostripwinkel@skynet.be
baard
   
baard baard
 
 
Nu in de winkel ! sp:Label ID="Label233" runat="server" Font-Bold="True" ForeColor="Red" Text="De lege box met prent is vanaf nu ook verkrijgbaar aan 25 €">
Druuna

Sciencefiction, horror en erotiek: een bedwelmende cocktail door de meester van de volwassen stripverhalen.
De toekomst... De mensheid is verdeeld in een handvol meedogenloze overlevenden, die bereid zijn om alles te doen om in leven te blijven, en hordes gewelddadige hybride mutanten. In deze troosteloze wereld moet de prachtige Druuna al haar krachten en charmes aanwenden om het pad naar de vrijheid te volgen.

Druuna verzamelcassette met Druuna deel 1 t/m 5

Schrijver: Paolo Eleuterie Serpieri
Tekenaar: Paolo Eleuterie Serpieri

Luxe verzamelcassette - Nu aan 199.50 EUR beperkte oplage !
6 x Hardcover
800 blz.
Incl. uitgebreide dossiers
ISBN: 978-94-6373-254-3

   
 
UPDATE - RUBRIEK EXCLUSIEF
HyperLink HyperLink HyperLink
Nero - Beo de verschrikkelijke - eerste druk - 1952
Album in redelijke staat, gerestaureerd, de meest gezochte album va Nero. Ongekleurd.
Nero - De erfenis van Nero - eerste druk - 1953
Bladzijden afwisselend rood, groen, bruin, blauw en zwart gekleurd.Pagina's 34 en 35 (middenbladzijden) met steukleur.
Nero - Htegeheim van Matsuoka - 1948
Album in redelijke staat, gerestaureerd, Mmet opdruk "Copyright N.V.De Gids op achterkant, geen titelblad, bladzijden genummerd.
NOVEMBER = STRIPINVASIE  
HyperLink HyperLink HyperLink HyperLink
HyperLink HyperLink HyperLink HyperLink
HyperLink HyperLink HyperLink HyperLink
HyperLink HyperLink HyperLink HyperLink
HyperLink HyperLink HyperLink HyperLink
 
 
DIRK - in het Antwaarps !De Antwerpse versie is gemaakt op slechts 130 exemplaren en wordt enkel bij Beo verkocht, genummerd,gesigneerd, hard cover, linnen rug, prijs 29.95 EUR
'Dirk, het leven is een strijd waard’ is de nieuwste strip van Truienaar Mario Boon. Een bijzondere graphic novel over het belang van het vroegtijdig opsporen van darmkanker. Het scenario is van de hand van darmspecialist dokter Luc Colemont . De strip ligt op 6 maart in de winkels en wordt uitgegeven in het Nederlands, Frans en Engels én ‘Antwaarps’.  Boon is ook bekend van  de strips X!NK en Mon&Tuur. Ook Doomsday is van zijn hand.
Dirk  

Momenteel te koop!

Drie originele tekeningen van Suske en Wiske uit het verhaal Sjeik el Ro-Jenbiet met luxe groot formaat album. Het verscheen in de krant van midden augustus tot december 1963. De eerste albumuitgave verscheen het jaar daarop in de Vlaamse tweekleurenreeks. Het verhaal speelt zich af in het Midden-Oosten. De luxe uitgave is gesigneerd dor Helena Vandersteen en Christianne Vandersteen (slechts 100 exemplaren van gemaakt)

Afmetingen: 31,5 x 42,5 cm Meer info: beostripwinkel@skynet.be

HyperLink suske en wiske
 
HyperLink
 
HyperLink
 
HyperLink
   
 
 
 
Klik op de afbeelding hieronder voor een overzicht van de laatste nieuwe strips - Update
HyperLink HyperLink
 
 

NU DE WINKEL - BETTY EN DODGE COMPLEET - 8 DELEN IN HARD COVER - 400 EX !

 
Betty

 

De jaren 1937-1938. 

De mooie Betty, een jonge en onverschrokken Britse aristocrate trekt op avontuur van de V.S. naar Berlijn via Québec, het Engelse platteland, Spanje en Venetië, samen met Dodge, een Amerikaanse fotograaf en waaghals. 

Spionage, actie, liefdesperikelen en exotisme aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Een spannende en uitstekend gedocumenteerde reeks waarin het avontuur hand in hand gaat met de grote Geschiedenis. 

     

Een reeks in acht delen, met telkens een extra bundel tekeningen, achtergronden en grappige terzijdes van de personages. 

8 hardcover albums van 48 pagina's in kleur, formaat 22.50  x 32 cm.

Met een gesigneerd ex libris, oplage 500 exemplaMet een gesigneerd ex libris, oplage 400 exemplaren! Deel 7 & 8 zullen ook apart te koop zijn aan 19.95 EUR per stuk.

 

Inschrijven kan via e-mail: beostripwinkel@skynet.be

 
 
 
VOLLEDIGE REEKSEN
 
Een ontbrekende nummer van een reeks zoeken is plezant zolang als het geen jaren duurt. Wij kennen het gevoel van zoeken om een reeks compleet te krijgen. Daarom is het soms gemakkelijk om in eens een complete reeks aan te schaffen. Als de prijs nog eens mee zit is dit des te meer aan te raden. Klik op een van de afbeeldingen om een overzicht te zien van onze huidige aanbod van complete reeksen. Wij proberen dit regelmatig te vernieuwen mar aangezien het aanbod beperkt is blijft een uitdaging om de rubriek up to date te houden. Een e-mail sturen met de vraag naar een bepaalde reeks wordt met spoed beantwoord. Bestellen kan ook niet online, enkel via e-mail.
 
HyperLink
 
BEELDEN
Robbedoes Robbedoes Robbedoes
     

 

Zantafio Mercedes 300SL Roadster 1957

Robbedoes & Kwabbernoot - 38 cm gemaakt op slechts 266 exemplaren.

Hars, metaal

Robbedoes, Kwabbernoot, de Marsupilami, Spip een bijeenkomst in de de legendarische Willy Jeep MB, haasten naar het vliegveld...

Afmetingen 28 cm, slechts 266 exemplaren.

Spirou & Fantasio sous-marin jaune

Afmetingen 46 cm. Slechts 266 ex.
     
Guust Guust Robbedoes

Gaston Lagaffe Fiat 509 coupé royal 1925 Monochrome

Afmetingen 30 cm, slechts 99 exemplaren.

 

Motorfiets geïnspireerde Honda S90

Voor zijn tweede model uit de collectie "Garage Franquin" heeft Gaston zijn FIAT afgestaan ​​voor een motorfiets die hij in bruikleen had gegeven door zijn vriend William Lapoire. 17 cm, gemaakt op slechts 266 exemplaren

Spirou et Fantasio, La Bulle. Polychrome.

Slechts 233 exemplaren.
 
UPDATE - LUXE UITGAVEN  
   
De meeste luxe uitgaven dat we momenteel in voorraad hebben staan vanaf nu online, bent u echter op zoek naar een welbepaalde luxe editie ? laat het ons even weten. Misschien kunnen we u helpen. HyperLink
 
   
 
Niet gevonden wat u zoekt ? Wij vinden het in de winkel ! Stuur gerust uw manco lijst door en wij zoeken / vinden het. STUUR NU UW ZOEKERTJE DOOR
40 JAAR STRIPWINKEL BEO  
40 JAAR STRIPWINKEL BEO - Vanaf nu te koop - online of in de winkel !
Ter gelegenheid van 40 jaar Stripwinkel en is samenwerking met Parastone brengt Stripwinkel Beo een beeldje uit van Suske en Wiske (suske en wiske dubbel, een kleinere versie)  De prijs is 18.95 EUR   Reserveren mag want op = op Een e-mail sturen naar: beostripwinkel@skynet.be  is voldoende. De fameuze fanclub van Suske en Wiske is er ook bij ! Allemaal naar De stripwinkel.
Beo 40 jaar
DINSDAG 28 JANUARI 2020
KOOPJE VAN DE WEEK  
A GAME OF THRONES - COMPLEET / 12 delen soft cover

HyperLink

 

Met deel 12 sluiten Tommy Patterson en Daniel Abraham hun bewerking van het eerste seizoen van Game of Thrones, of veeleer hun versie van de fantasyromans van George R. R. Martin af. Fans van de serie weten dat deze cyclus eindigt met een 'hete' scène, een climax van jewelste die je meteen zin geeft om je tanden in het vervolg te zetten. Abraham weet de essentie van het bronmateriaal te vatten. Hij wisselt even gezwind van decor en personages zonder dat hij en wij het overzicht verliezen. Op dat gebied is A Game of Thrones, de strip, lang geen flauw afkooksel van de boeken of de tv-reeks.

 


 

   
ORIGINELEN  

Onder de rubriek "Originelen" vindt u enkele mooie originele pagina's van Suske en Wiske, Vandersteen, Pom,Paul Geerts en Studio Vandersteen.

1 - Mooie grote tekening door Paul Geerts / Ganzenspel

 

2 - Voorpagina van een kleurboek, door Eugène Goossens

 

3 -  Originele tekening gebruikt als bijlage bij het boek over Vandersteen bij de uitgave van Macro (speciale editie, is als zeefdruk toegevoegd)

 

4 - Originele pagina uit de strip Het raadsel van de schimmenburcht, getekend door Pom in 1956. Een volledige pagina, afmetingen 40 x 60 cm ongeveer.

 

5 - Originele pagina uit de strip SAM door Jan Bosschaert.

 

en veel meer...

Originele tekeningen
PROMO  
De betere tweedehands strips aan 1.00 EUR Kom langs en zoek naar het onbrekende strip van  Jommeke, Urbanus, Kiekeboe, Suske en Wiske en anderen aan 1 € Een kleine 500 verschillende titels van Lombard, Dargaud, Dupuis, Blloan, Casterman, Glénat en andere uitgeverijen aan zeer scherpe prijzen. Deze titels hebben wat schade opgelopen met vervoer maar zijn nog in zeer goede staat / ongelezen.De soft covers aan 4 € per stuk en de hard covers vanaf 5 € per stuk. Deze titels komen niet online en zijn enkel in de winkel te koop. Beperkte voorraad. Eerst is eerst. Enkele voorbeelden: Stomp deel 1 aan 10.00 € / De grote dode deel 6 aan 10.00 € / Het derde testament trilogie aan 20.00 € / de weg naar compostella deel 1 aan 10.00 € e veel meer.
Promo aan 1 € Stockverkoop
 
HyperLink Ontdek nu meer dan 700 nieuwe strips in n 700 nieuwe strips in PROMO  promotie  aan de helft van de prijs en goedkoper. Strips van verschillende uitgeverijen, Dupuis, Standaard, Arboris,Lombard, Oberon en meer. Maak kennis met de reeks IRS, deel 1 nu aan 1 €. 20 jaar Cowboy Henk (extra dik) aan 2.50 EUR. Betty en Dodge, De geverniste vernepelingskes,Nero klassiek, Oki, Ythaq, Apostata en andere reeksen. Download hier onder de pdf bestand met alle titels (update)
HyperLink
 
ANTIQUARIAAT  
Ontdek nu onze vernieuwde rubriek, ANTIQUARIAAT,eerste drukken en uitverkochte strips,zoek en vind, vindt u het niet op de website, stuur ons een e-mail, misschien hebben we het in de winkel? Nero, Bessy, Robbedoes albums, Biggles,Kuifje,Suske en Wiske, Piet Pienter en Bert Bibber, Jeugdzonden, Baard en Kale,Lucky Luke,Kiekeboe,Familie Snoek en anderen...alle eerste drukken op een rij! We houden uw zoekertje bij tot we het vinden. Vrijblijvend ontvangt u een e-mail als we nieuws hebben. Voor een deel van onze antiquariaataanbod kan u hier terecht.
 
   
 
HyperLink HyperLink
 
  ADMINISTRATOR
Welkom bij Beo

Alle afbeeldingen zijn en blijven eigendom van de onderscheiden auteurs en uitgeverijen. Publicatie op de site is uitsluitend bedoeld als promotie voor het Belgische stripverhaal.Op het eerste verzoek van de auteurs of de uitgeverijen zullen de afbeeldingen verwijderd worden. De winkel is geopend van Dinsdag tot en met Zaterdag van 10 tot 18.30 en  Zondag van 10 tot 14 uur Maandag gesloten.ot 18.30 en  Zondag van 10 tot 14 uur Maandag gesloten.

STRIPWINKEL BEO Oude vaartplaats 16 2000 ANTWERPEN BELGIE Tel | 03/233 25 36 Fax | 03/231 29 78 e-mail: beostripwinkel@skynet.be